These Days Continue

These Days Continue (http://www.thesedayscontinue.org/index.php)
-   Suggestions (http://www.thesedayscontinue.org/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Why doesn't DMBc bulletin board load correctly (http://www.thesedayscontinue.org/showthread.php?t=198796)

Poth Ead 04-16-2008 08:17 AM

Why doesn't DMBc bulletin board load correctly
 
I'm sure it's not a priority, but can we remove the icons that refuse to load properly?

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

pgr17 04-16-2008 08:18 AM

what's the issue?

Poth Ead 04-16-2008 08:26 AM

it seems that "exclamation point" icons ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) do not load. I just wanted to point this out in case a site admin wants to look into this...

I attached a screen shot which illustrates how the page is currently loading....

...for what it's worth...

lude 04-17-2008 02:40 AM

You might just want to upgrade to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] or [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (I'm assuming that IE I'm looking at, but I can't quite see for certain)

Poth Ead 04-17-2008 07:46 AM

Quote:

Originally Posted by lude (Post 6328748)
You might just want to upgrade to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] or [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (I'm assuming that IE I'm looking at, but I can't quite see for certain)

I'm running I.E. 7.0

Crumbo 04-17-2008 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by lude (Post 6328748)
You might just want to upgrade to [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] or [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (I'm assuming that IE I'm looking at, but I can't quite see for certain)

does the same thing for me and I'm using firefox

lude 04-18-2008 02:07 AM

Strange. No problems with using Opera but I guess you don't get the wealth of plugins the FF has.

Crumbo 04-18-2008 10:59 AM

Quote:

Originally Posted by lude (Post 6328872)
but I guess you don't get the wealth of plugins the FF has.

that must be it :rolleyes

krayz 04-18-2008 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by lude (Post 6328872)
Strange. No problems with using Opera but I guess you don't get the wealth of plugins the FF has.

Jesus Christ dude.

I'm using Opera and I have the same issue. I bet if those that have it cleared their image cache, they would lose it to. I bet it's a bad image file or broken link.

Poth Ead 04-19-2008 01:15 PM

Quote:

Originally Posted by krayz (Post 6328965)
Jesus Christ dude.

I'm using Opera and I have the same issue. I bet if those that have it cleared their image cache, they would lose it to. I bet it's a bad image file or broken link.

I always clean my cache files all that stuff with Ccleaner (which is free and kicks ass by the way)... still, the page loads odd due to like you said - the bad image files and broken links.

lude 04-20-2008 11:21 PM

Quote:

Originally Posted by Crumbo (Post 6328903)
that must be it :rolleyes

Sorry Crumbo, I wasn't trying to come across as sarcastic.

dsera 04-23-2008 07:08 PM

Seems that was something leftover in the database from the transfer from ufck. It's been edited so please tell me if there is anything else or if it's still not working.

Poth Ead 04-24-2008 01:09 PM

Quote:

Originally Posted by dsera (Post 6329982)
Seems that was something leftover in the database from the transfer from ufck. It's been edited so please tell me if there is anything else or if it's still not working.

seems to be working great now... everything loads properly... thank you

dsera 04-24-2008 01:19 PM

:upyours


All times are GMT -5. The time now is 12:50 PM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2006 thesedayscontinue.org

Page generated in 0.04495 seconds with 18 queries